4 kommentarer

 • Rebecka

  Ja det är supergott,gillar också det!
  Ser att du ändrat utseende på din blogg,tycker nog att det andra var bättre och snyggare.
  Det är dock bara min synpunkt,hoppas att du ej tar illa vid dig.

  • Hemma hos Andrea

   Hej Rebecka.
   Nej, absolut inte, tvärtom! Jag gillar också den förra varianten, ljus och fräsch med raka linjer men jag störde mig så otroligt mycket på att den inte var mobilanpassad, man var tvungen att förminska sidan för att kunna läsa. Men jag uppskattar verkligen att du tycker till. Får jag fråga vad du inte gillar med den? 🙂

   //Andrea

   • Rebecka

    Bilden längst upp,att den är så avlång. Kanske är det som ser lite konstigt ut.
    Lite oklar. Man måste nog vänja sig helt enkelt.
    Har nere i Skåne är det varmt och skönt med mycket sol,blir stranden idag för första gången detta året 🙂

    Ha en bra dag!

    • Hemma hos Andrea

     Vad härligt med stranden, hoppas du hade en mysig dag.
     Ja, hedern är lite lång, har inte heller riktigt vant mig. Men hoppas du stannar kvar ändå 😉 Letar fortfarande efter den ultimata layouten, vet precis hur jag vill att den ska se ut men det är verkligen svårt att hitta en färdig mall som har allt det man söker. Men tack Rebecka för att du tar dig tid att tycka till, uppskattar det. Ha en fin dag/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.