Gröt och yoghurt

Coconut yoghurt

coconut yoghurtmelon och coconut yoghurt

Ända sedan jag var liten har jag fascinerats av matbutikerna utomlands, det finns så mycket annorlunda saker jämfört med hemma. Ta yoghurt till exempel, i Spanien har dem de mest konstiga smaksättningar på yoghurt. Du hittar alla bakverk man kan tänka sig i yoghurtform men yoghurt med smak av kaka tilltalar mig inte direkt till frukost. Jag föredrar naturell yoghurt men det är alltid kul att testa lite nytt och denna yoghurt från Danone med smak av kokos är en favorit. Älskar kokos både i smak och doft. Palmer sen, hur vackert är det inte med palmer!

Intresset i matbutikerna har förändrats något under åren, när jag var liten var det glassboxen som var mest spännande, åhhh så många nya glassar det fanns. Sen gick det över till juice och i tonåren var det sprithyllorna som lockade, man hade ju aldrig sätt så mycket sprit och alla dessa färgglada flaskor. Det var så spännande och förbjudet. Idag är det frukt och gröntavdelningen jag dras till, kan gå där hur länge som helst. Övriga familjen är inte lika lyriska över mitt intresse för mataffärer och jag får oftast handla på tid och då gäller det att ha planerat rutten i affären bra så jag kan lägga extra tid på dem mest intressanta avdelningarna.

stranden puerto banusstranden puerto banus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.