Sallad & grönsaker

Rödkålssallad med äpple, blodapelsin & valnötter

rödkålssallad med äpple, blodapelsin och valnötter

Rödkålssallad med äpple, blodapelsin & valnötter

Vi har alltid någon typ av grönsak till middagen och det blir oftast grönsaksstavar av morot, gurka eller paprika, en skål med majs eller ärtor, ja dem vanligaste grönsakerna men nu tänkte jag bli bättre på att även göra lite matigare och spännande sidosallader. Kombinationen av krispig rödkål, syrligt Granny Smith äpple, söt blodapelsin, spröd romansallad och knapriga valnötter är perfekt. En riktigt enkel och nyttig sidosallad som du slänger ihop på nolltid.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.