FISK OCH SKALDJUR

Kräftor & Rökta Räkor

räkormango avocado

Kräftor & Rökta Räkor

Nu är första arbetsveckan efter semestern avklarad och det firade vi med svenska signalkräftor och rökta räkor med aioli, åhh så gott det var. Gjorde ett stop vid delikatessen påväg hem från jobbet igår och köpte på mig lite smått och gott. Det är ganska dyrt med svenska kräftor, fick betala 130 kronor för sex kräftor men det är faktiskt värt att köpa lite färre och dyrare än att köpa dem frysta turkiska kräftorna som knappt smakar något. Kompletterade med rökta räkor och aioli, kändes nästan som vi satt på rökeriet på Fjäderholmarna.

Var så sugen på avocado så jag blandade ihop en liten mango/lime/avocado/chili/basilika sallad, blev väldigt fräscht och gott. Köpte även favoriterna Milanosalami och Bruschettaskinka så det var en salig blandning av småplock denna härliga fredagkväll.

rökta räkor

kräftorrökta räkor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.