FISK OCH SKALDJUR

Minikräftskiva

kräftskivakräftskiva

Vi har haft min syster på besök i några dagar så vi slog till på lite svenska kräftor och rökta räkor och hade en minikräftskiva. Måste lyxa till det lite när man har lillasyster på besök. Det är ju så mysigt med plockmat, man sitter länge, pratar och umgås, jag älskar det. Köpte Småländska kräftor men tyvärr var vi inte jätteimponerade men det kanske berodde på att dem rökta räkorna med aioli tog över för det är så fantastiskt gott. Ingen kräftskiva utan västerbottenpaj så jag köpte en liten bit i delikatessen på Ica som var väldigt god. Detta var en kräftskiva av det lugnare slaget, vi hoppade över nubbe och snapsvisor och delade istället på en flaska Stoneleigh Sauvignon Blanc.
kräftskivakräftskivakräftskiva brieost

3 kommentarer

  • Hemma hos Andrea

    Fick en fråga av Amanda om vart bordstabletterna är köpta och dem kommer från Hemtex. Köpte dem strax innan sommaren och det fanns både bordslöpare, tabletter och handdukar i samma mönster. Av ngn anledning gick det inte att svara på din fråga Amanda så jag hoppas du ser svaret här 😉 //Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.