lekrum med ikea kök
Inredning

Barnens lekrum


lekrumlekrum

Barnens lekrum

Barnen har en längre tid delat sovrum och det funkar jättebra sen har dem ett lekrum med alla leksaker och prylar. Det är en liten dockhörna med minikök från Ikea, docksäng och barnvagnar, en stor Expedithylla från Ikea med 16 fack, perfekt för alla leksaker. Har köpt genomskinliga plastlådor och sorterat allt duplo efter färg så att det är lätt för barnen att städa efter dem lekt.

Vi har köpt nytt hus så om några månader ska vi flytta. Huset vi köpt är ett enplanshus med en lagom stor trädgård, ganska öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och tre sovrum. Barnen kommer få varsitt rum och det ska bli så roligt att välja tapeter och inreda. Vi har vart runt och kikat lite på möbler till barnens rum och även på en ny soffa och vi är helt överens om vad vi ska ha – en stooooor soffa där hela familjen får plats för filmkvällar och mys. Längtar!

lekrumlekrum

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.