Inredning

Soffan är beställd

soffa

Soffan är beställd

Har haft min lillasyster Johanna på besök i helgen så i lördags passade vi på att ta en tripp till Stalands Möbler och få lite smakråd gällande soffa. Vi har varit och provat en specifik soffa några gånger och i lördags slog vi till och den är nu beställd och kommer levereras lagom till flytten i december. Soffan heter Uptown och är 3,48 meter lång med en stor divan och jag längtar till alla mysiga filmkvällar vi har framför oss.

Det är så roligt att kika på heminredning nu när man ska få inreda ett nytt hus som ser helt annorlunda ut än det vi bor i idag. Det kommer nog bli ganska neutrala färger på väggar och möbler men kanske ett vitrinskåp i en stark färg. Kanske. Har alltid haft silver när det kommer till både smycken och inredning men på senare tid har jag börjat gilla koppar, guld och rosé, känns varmt och ombonat. Soffan klar i allafall och den är grå och det går till det mesta.

soffavitrinskåplamporlamporbrevlåda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.