TÅRTOR

Godistårta


godistårta

Godistårta

Tycker det är så roligt med tårtor till barnens födelsedagar och fick en idé på en godistårta deluxe som passar utmärkt till barnkalas. En tårta med endast godis, så som daim, japp, dumleklubbor, guldpengar, ja alla olika sorters godis med papper. Visst blev den fin! Det är ett bra tag kvar till Philip fyller år och han pratar redan om sitt 5-årskalas och en sådan här godistårta kan det nog bli på hans kalas.

Även fint att ge bort i present och ska man tex ge bort ett kak/tårtfat kan man ju göra en sådan här tårta på kakfatet och slå in i cellofan. Man kan även göra den på flera olika sätt, tex med lakrits till lakritsälskaren, kanske med polkagrisar och hårda karameller, det är endast fantasin som sätter gränser.

 

Godistårta

Jag använde en bakform i botten för att fästa daimen, men man kan också använda en tom kakburk eller liknande.

Knyt fast daimen med presentsnöre.

Fyll med godis.

Ta sedan en mindre burk och fäst småchokladen, jag använde schweizernöt.

Fyll även den burken med godis.

Placera den mindre burken ovanpå den större.

Stick ner klubbor.

Klart!

godistårtagodistårtagodistårtagodistårtagodistårtagodistårta

 

 

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.