Inredning

Superhjältar tavlor

superhjältar tavlor

Superhjältar tavlor

Har du barn som gillar superhjältar? Då kommer dem älska dem här fina tavlorna i tunn plåt med olika superhjältar på. Beställde dem från Allposters.se, det fanns massa olika varianter och jag valde tillslut en med Spindelmannen (som är favoriten), Hulken, Stålmannen, Batman & Robin och Ironman. Philip blev jätteglad och tavlorna kommer göra sig väldigt bra i hans nya rum.

Igår åt vi lunch ute på framsidan, känns som att det kan vart den sista för i år. Gjorde en köttfärslimpa med bacon, skysås, potatis och blomkålsris, enkel mat som i princip tillagar sig själv. Älskar de färgglada muggarna från Rice och barnen tycker att det är väldigt roligt att duka upp, det ser ju så mycket festligare ut med massa färg och mönster.

köttfärslimpaköttfärslimpa

4 kommentarer

 • farmor

  Tyvärr tror jag du har rätt angående vädret. Får nog erkänna att hösten har gjort sitt intåg. Men dina vackra ljusstakar och lyktor gör att också denna årstiden kan bli supermysig när vi nu börjar dra oss ”inåt”. Vill i övrigt tipsa om den ”femte” smaken Umami, som numera går att köpa på burk från Santa Maria. Passande till alla höstens grytor och långkok. Höjer smakerna lite extra.

  • Hemma hos Andrea

   Hej farmor! Det lät spännande, ska jag genast kika på! Kände imorse för att göra en gryta, får se om jag hinner iväg och handla bara, den ska ju stå ett bra tag för bästa resultat. Önskar dig en fin söndag. Kram kram

  • Hemma hos Andrea

   Hej Angelica. Jag har tyvärr ingen länk och jag mins att det var ganska svårt att hitta dem på hemsidan. Men jag beställde dem på Allposter.se så du kanske kan maila dem och fråga. Dem är jättefina! Lycka till/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.