FISK OCH SKALDJUR

Lax med citron & dill i ugnen

lax med citron i ugn

Lax med citron & dill i ugnen

Så otroligt enkelt och så otroligt gott, lax med citron och dill i foliepaket som du tillagar i ugnen. Vi har alltid fryst laxfilé hemma och kommer man bara ihåg att lägg fram den på tining på morgonen så går det hur snabbt som helst att tillaga laxen sen när man kommer hem på kvällen.

Lägg ugnsfolie i en ugnsform och lägg den tinade laxen i folien, salta och klipp över färsk dill, toppa med skivad citron och slut folien till ett paket. Tillaga laxen mitt i ugnen på 200 grader i 20-30 minuter. Kan det bli enklare!

 

 

2 kommentarer

 • johanna

  Hej! Vi är två studenter som pluggar på Gävle Högskola och vi undrar om du kunde lägga upp veckoschema? Matmeny liksom.

  Mvh
  Johanna och FRIDA LINDBERG

  • Hemma hos Andrea

   Heeeej Gävlestudenterna! Jag skulle så gärna vilja lägga upp veckomenyer både för barnfamiljen och enmanshushållet men tyvärr räcker inte tiden till. Men jag ska ha det i åtanke! Lycka till med studierna. Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.