Bruka design inredning till köket
Inredning

Bruka Design & vackra uppläggningsfat

Bruka DesignBruka Design

Jag tycker om att servera mat på stora uppläggningsfat, det ser så trevligt och inbjudande ut. Och maten ska ju inte bara ätas den ska ju vara vacker att titta på också. Även på vardagar brukar jag försöka piffa till maten lite och den enklaste maten kan se väldigt trevlig ut om man serverar den på fina fat eller i färgglada skålar. Kanske dekorera med en örtkvist också. Hemma har vi många färgsprakande skålar och muggar i melamin från det danska märket Rice och barnen älskar när vi dukar med dem. Man blir faktiskt väldigt glad av färg, håller du inte med?

Bruka Design har mycket fint tycker jag och framför allt älskar jag deras uppläggningsfat i olika former och färger. Stilrent och snyggt. Raka motsatsen till Rice men jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag föredrar så jag blandar allt. Blir lite roligare då och all mat gör sig olika bra till olika porslin.

Bruka DesignBruka DesignBruka design serveringsfatBruka Design

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.