Sockerfritt

Sockerfri isglass med Baobabpulver

hemmagjord sockerfri isglass med baobabpulver

Sockerfri isglass med Baobabpulver

Det är verkligen så enkelt att göra egen, nyttig, sockerfri glass och denna gång blev det en syrlig isglass med Baobabpulver. Blandade pressad grapefrukt, citron och blodapelsin, lite färsk ananas och lite Baobabpulver i en mixer och fyllde sedan glassformarna med fruktjuicen och lät ligga i frysen i några timmar. Man kan blanda i alla möjliga frukter och testa sig fram till sin favorit. Igår var det fantastiskt väder och vi var ute större delen av dagen och självklart blev det varsin hemmagjord isglass i vårsolen, riktigt fräscht och gott och barnen tyckte också om dem.

hemmagjord sockerfri isglass med baobabpulver renée voltaire

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.