Smoothies

Hallonsmoothie med gurkmeja

hallondrink med gurkmeja

Hallonsmoothie med gurkmeja

En lagom syrlig och väldigt uppfriskande smoothie som känns lite extra, passar utmärkt till helgfrukosten om man vill lyxa till det lite. Den innehåller hallon, äppeljuice, lime, honung och gurkmeja. Varför gurkmeja då? Jo för att gurkmeja ska vara en av de starkaste antiinflammatoriska ämnena som finns och har massvis med positiva hälsoeffekter – perfekt att smyga ner lite i smoothien. Gurkmeja smakar inte speciellt starkt i sig och används ofta som färgsättande ingrediens i curryblandningar, soppor och grytor.

 

Hallondrink med gurkmeja – 1 glas

1 dl frysta hallon

1 dl äppeljuice

saften från en lime

1 tsk flytande honung

1 krm gurkmeja

 

Gör så här

Blanda alla ingredienser i en mixer och häll upp i ett glas.

Servera genast.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.