Smoothies

Mango Rasberry Smoothie

mango rasberry smoothie

Jag tröttnar aldrig på smoothies. Det är så uppfriskande och fräscht och ett perfekt mellanmål. Just till mellanmålssmoothies föredrar jag dessa bär och fruktsmoothies utan yoghurt i, blir lite lättare men mättar ändå. Blandade ner en gnutta gurkmeja också för en extra boost då gurkmeja ska vara en av de starkaste antiinflammatoriska ämnena som finns och har massvis med positiva hälsoeffekter. Jag har en tendens att bli så fruktansvärt sötsugen på kvällen, det är nästan som att skafferiet ropar på mig så fort barnen lagt sig och jag krypit upp i soffan och det är inte alltid det lättaste att stå emot det där förbaskade suget. Då gör jag ibland en isig bärsmoothie och det känns både lyxigt och dämpar suget efter sött. Även en kopp te kan hjälpa. Vad gör du för att motstå sötsuget om kvällarna?

 

Mango Rasberry Smoothie – 1 port

1 näve fryst mango

1 näve frysta hallon

saften från 1 apelsin

1 krm gurkmeja

ca 1 dl vatten

 

 

Gör så här

Blanda alla ingredienser i en blender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.