Smoothies

Syrlig kokos & jordgubbsmoothie

Syrlig kokos och jordgubbsmoothie

God morgon regniga lördag! Tycker inte att det gör någonting att det regnar. Tvärtom är det ganska mysigt att börja lördagen i soffan tillsammans med barnen, titta på barnprogram medan det är ruggigt och blött utanför fönstret. Äta frukost i lugn och ro utan stress. Men om någon timme får det gärna lätta upp och bli sol. När vi har lördagsmysit klart. En av mina favoritsmoothies är denna syrliga kokos och jordgubbsmoothie gjord på kokosmjölk, frysta jordgubbar och pressad citron. Den är riktigt krämig och mättande och en perfekt start på dagen. Önskar dig en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.