KYCKLING

Kycklingsallad med knaperstekt bacon & chilimajonäs

kycklingsallad med knaperstekt bacon och chilimajonäs, LchfKycklingsallad med knaperstekt bacon och chilimajonäs, Lchf

En mättande och god kycklingsallad med knaperstekt bacon, fetaost och chilimajonäs. Kycklinginnerfiléerna har jag stekt i olivolja och smaksatt med salt, svartpeppar och lite cajunkrydda. Älskar den kryddan. Chilimajonäsen blandar du enkelt ihop av lika delar majonäs och cremefraiche, lite paprikapulver och chilipulver. Knaperstekt bacon är så gott till kyckling och jag strimlade först baconet och stekte det i en torr stekpanna. Låt sedan baconet rinna av på hushållspapper så blir det riktigt knaprigt och gott.
Kycklingsallad med knaperstekt bacon och chilimajonäs Lchf Kycklingsallad med knaperstekt bacon och chilimajonäs Lchf

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.