Köttfärs

Pannbiffar i gräddsås

Pannbiffar i gräddsås, lchfPannbiffar i gräddsås, lchf

Pannbiffar i gräddsås

Pannbiffar är perfekt att göra lite extra av och frysa in till en annan dag. Jag brukar lägga de frysta pannbiffarna i kylen kvällen innan för att de ska tina sen steker jag på dem igen, blir mycket godare än att micra dem. Antingen kan man slänga i lite skivad gul lök i stekpannan och hälla på vatten så får man en sky eller så kan man göra en enkel gräddsås av grädde, en skvätt soja, en skvätt kalv eller oxfond och lite vitpeppar. Servera med kokt potatis, lingonsylt och grönsaker. Jag fräser på lättkokt broccoli i olivolja, fint hackad chili, vitlök och lite flingsalt och äter till mina pannbiffar.

Vitlök och chilifräst broccoli, lchfPannbiffar i gräddsås, lchf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.