Smoothies

Mango-banana Bowl

Dessa svalkande bowls gjorda på fryst frukt och bär är så goda och somriga. I denna gula bowl har jag blandat fryst banan, fryst mango och mandelmjölk. Det är även gott att blanda i mynta, riven ingefära eller lite pressad citron. Sen finns det ju massa olika superfruit-pulver man kan blanda i som acai, macca, baobab eller spirulina för att nämna några. Toppingen kan man också variera efter vad man tycker om eller har hemma. Denna gång blev det kiwi, jordgubbar och kokosflingor.

Det känns så lyxigt med fräsch frukt och på sommaren smakar ju allt så himla gott också. Våra barn älskar frukt och ställer vi fram ett fruktfat istället för lördagsgodis är det absolut inte några sura miner, tvärtom.

Piffa till fruktfatet lite extra genom att gröpa ur en ananas och använd skalet som en skål. Även fint att servera din fruktbowl i ananasskalet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.