Sallad & grönsaker

Coleslaw

Nu är snart grillsäsongen igång igen, finns det något bättre än sommarmat!? Både smakar och doftar så otroligt gott. Vi passade på att grilla hamburgare här om veckan och jag slängde ihop en riktigt god och enkel coleslaw som tillbehör. Jag använde röd spetskål och den är lite sötare och mildare i smaken än vanlig kål tycker jag.

Coleslaw – 300 g röd spetskål, 1 liten röd lök, 1 dl cremefraiche, 1/2 dl majonnäs, 1 tsk dijonsenap, salt och svartpeppar.

Gör så här – Strimla rödkålen och hacka löken fint. Blanda övriga ingredienser i en bunke och blanda sen i kål och lök. Låt stå i kylen en stund innan servering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.