Smoothies

VÄRLDENS GODASTE SMOOTHIEBOWL

 

Som rubriken lyder – det här är världens godaste smoothiebowl!!!

Jordgubbar, ananas, mango, äpple, apelsin och nektarin.

 

 

God morgon!

Hela gårdagen var jag så otroligt sugen på smoothiebowl så när jag kom hem från jobbet svängde jag ihop en fruktig smoothie till mellis och den blev så god. Den godaste smoothien jag gjort! Frisk och fräsch och alldeles perfekt i konsistensen, som en somrig sorbet. Jag toppade hela härligheten med jordnötssmör, riven kokos, rostade hasselnötter och skivad nektarin.

 

VÄRLDENS GODASTE SMOOTHIEBOWL

3 frysta jordgubbar

1 näve fryst mango

1 näve fryst ananas

1/2 nektarin

1/2 äpple, Granny Smith

1/2 pressad apelsin

1 skvätt mandelmjöl

 

Blanda allt med stavmixer och toppa med tex nötter, frön, kokos, frukter, bär, jordnötssmör.

 

 

Vi är så nöjda med renoveringen av huset vi gjorde under våren och jag trivs så bra i vårt nya kök. Ska visa lite före och efterbilder sen. Vi velade rätt länge fram och tillbaka om vi skulle göra ett överhäng på köksön eller ha lådor åt båda håll och tillslut bestämde vi oss för överhäng och det är jag så glad för. Och nu äntligen har vi barstolar, yeay!! Här kommer jag sitta och dricka många koppar kaffe. Stolarna är från märket Hay och vi tänker oss samma variant fast låga runt matbordet sen. Ha en härlig dag.

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.