Bovetecrunchbollar
Bovetecrunchbollar
Ännu en variant på energibollar och denna gång använde jag mig av Bovetecrunch med cacao och kokos från Renée Voltaire. Känns smeten för torr kan du bara tillsätta några droppar vatten eller öka mängden kokosolja eller jordnötssmör. Bovetecrunchen finns i fler olika smaksättningar och nästa gång tänkte jag testa den med ingefära, äpple och mullbär, spännande!
Bovetecrunchbollar – ca 8 st
1,5 dl Bovetecrunch från Renée Voltaire
6 urkärnade dadlar
1 tsk Macapulver
1 tsk kokosolja
2 msk jordnötssmör
1 krm vaniljpulver
2 tsk kakao
ev några droppar vatten
Kokosflingor att rulla i
Gör så här
Blanda alla ingredienser i en mixer.
Tillsätt mer kokosolja eller jordnötssmör om smeten är för torr.
Du kan även hällai några droppar vatten för att få en lösare smet.
Rulla i kokosflingor och förvara bovetecrunchbollarna i kylen.