Chiapudding

Syrlig Chiapudding med blodapelsin


chiapudding med blodapelsin

Syrlig Chiapudding med blodapelsin

Blodapelsinerna är så goda nu, söta och syrliga! Jag testade att göra en chiapudding med saften från en blodapelsin och lite baobabpulver istället för mjölk och det blev så fräscht och gott så det kan jag verkligen rekommendera. Så skönt att ha frukosten klar på morgonen, bara ta ut chiapuddingen ur kylen, toppa med frukt eller bär och äta.

 

Syrlig Chiapudding med blodapelsin – 1 portion

2 blodapelsiner (ca 2 dl)

2,5-3 msk chiafrön

1 tsk Baobabpulver

 

Gör så här

Pressa saften ur en blodapelsin (ca 2 dl) i en skål.

Rör ner chiafrön och baobabpulver i saften.

Ställ in i kylen och rör om efter ca 30 minuter.

Täck skålen med plastfolie och låt stå någon timme eller över natten.

Toppa med skivad blodapelsin.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.