Nyttig Frukttårta av vattenmelon

Frukttårta

Gör en nyttig och färgglad tårta till någon du tycker om. Min lillasyster fyller år nästa vecka och vi hade äran att få fira henne imorse med frukttårta, presenter och sång. Skiva en vattenmelon som tårtbotten och dekorera med skivade jordgubbar, passionsfrukt, mango och blåbär på tandpetare eller andra frukter du gillar. För att få mangon i fina kuber skär du mangon i två delar längs kärnan på båda sidorna, skär ett rutmönster i fruktköttet och vänd sedan ut och in på skalet, hur enkelt som helst och det blir väldigt fint. Bilderna nedan är frukttårtor från tidigare tillfällen.

frukttårtafrukttårta

 

8 Comments

  • Hemma hos Andrea Reply

   Visst blir man glad av dessa färgbomber!!! Älskar frukt! Ha en fin dag, kram

 1. Ser riktigt fint och gott ut 🙂
  Började undra vad du hade tagit vägen,längesedan man såg några inlägg!

  Ha det gott!

  Rebecka

  • Hemma hos Andrea Reply

   Tack Rebecka! Tyvärr har bloggen fått läggas lite på is, men kul att du fortfarande kikar in! Ha det fint. Kram Andrea

 2. Men du! Så gott, vad roligt att se av dig, har saknat dina inlägg!

  • Hemma hos Andrea Reply

   Tack Linnea, kul att du gillade tårtan! Älskar frukt och det är både gott, nyttigt och vackert och man kan inte annat än att bli glad av denna tårta! Det har inte riktigt funnits tid eller ork för inlägg den senaste tiden men det värmer att höra att ni uppskattar bloggen. Kramar Andrea

 3. TACK för världens bästa tårta, presenter och väckning med sång! Ni är bäst!

  • Hemma hos Andrea Reply

   Tack för att vi fick fira dig! Puss puss

Write A Comment