Bröd & Matiga Mackor,  Kyckling

Kyckling & Mozzarella på Minibaguette

Kyckling & mozzarella på minibaguette

När vi vill lyxa till det lite gör vi dessa goda minibaguetter med kyckling, mozzarella och tomat, toppat med basilika och balsamico. Fick faktiskt inspirationen till dessa utsökta minibaguetter när vi var i Thailand för några år sedan. Låg en restaurang på stranden där dem serverade en liknande baguette som förrätt, så när vi tröttnat på fried rice var detta ett perfekt lunchalternativ. Testa!

Kyckling & Mozzarella på minibaguette – 2 personer

1 kycklingfilé

2-3 minibaguetter

1 mozzarella á 125 g

1 tomat

basilika

balsamico

Kryddor efter smak (vi brukar krydda kycklingen med Forest Blend från Santa Maria)

 

Gör så här

Skiva och krydda kycklingen.

Stek kycklingen klar på medeltemperatur i en stekpanna.

Tillaga brödet i ugnen enligt beskrivning på förpackningen.

Skiva mozzarella och tomat.

Dela det färdiggräddade brödet och lägg på kyckling och mozarella.

Grädda i ugnen i några minuter till mozzarellan smält.

Ta ut brödet ur ugnen och toppa med tomat, basilika och balsamico.

Servera med en grönsallad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.