Smoothies

Smoothie med Körsbär & Blåbär

Smoothie med Körsbär & Blåbär

Smoothie är både ett gott och enkelt mellanmål och det går att variera smaken efter vilka bär eller frukter man har hemma. Jag brukar frysa in banan när dem börjar bli lite tråkiga, skivar upp dem i slantar och lägger i en fryspåse – perfekt att slänga i smoothien om man inte har färska bananer hemma. Philip tycker att det är jätteroligt att hjälpa till i köket och blanda smoothie är favoriten, både kul att göra och gott att dricka. På Hemköp säljer dem frysta körsbär från deras egna märke Garant och det är verkligen jättegott att ha körsbär i smoothie och det är ofta klubberbjudande på frysta bär på Hemköp så då får man passa på…

Smoothie – 2 glas

3 dl vaniljyoghurt

1 dl mjölk

1 banan

1 dl blåbär

1 dl körsbär

 

Gör så här

Blanda allt i en mixer och hällupp i glas.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.