BRÖD

Hem-Ägg

Hem-Ägg

Igår kväll knackade det på dörren och det var från ett företag som heter Hem-Ägg som delade ut gratis smakprover. Och vilken trevlig överaskning när man öppnade kartongen som innehöll ägg, potatis och nybakat bröd, verkligen ett trevligt första intryck av detta företag och deras tjänst. Dem skulle kontakta oss inom kort för att höra vad man tyckte om smakproverna och om man vill beställa något.

Många bekanta till oss beställer hem mat över nätet och tycker att det är jättesmidigt och bra. Jag har inte testat det själv ännu men har vart lite nyfiken på tex Linas matkasse men jag älskar att åka till Ica och handla, klämma och känna på frukten och gå låååångsamt genom gångarna, men kanske kan testa en vecka för att se om hemleverans är något för oss.

Någon som har erfarenhet av hemleverans av livsmedel eller färdiga matkassar, vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.