Okategoriserade

Fetaoströra med Basilika

fetaoströra

Fetaoströra med Basilika

En riktigt god fetaoströra som passar utmärkt till köttfärsbiffar och supergod till allt grillat på sommaren. Jag älskar basilika men det går lika bra att använda färsk timjan om man föredrar det och vill man ha lite sötma i såsen kan man ringla i lite honung.

fetaoströra

Fetaoströra med Basilika

2 dl cremefraiche

100 g fetaost

1 vitlöksklyfta

1 näve färsk basilika

salt & svartpeppar

 

Gör så här

Rör om cremefraichen så den blir slät.

Smula ner fetaosten och pressa i vitlöken.

Hacka basilikan och tillsätt den.

Smaka av med salt och peppar.

2 kommentarer

  • Zsofia

    Det var bra till köttbullarna. Trotts att jag använd torkad basilika eftersom orkade inte att åka och handla.. Jag annars blandade ihop fetaoströran och pastan som jag använde till köttbullrna. Det blev som en riktig pastasås. Man behöver bara tänka på att färsk vitlök ger en andedräkt som är olämpligt att ha på jobbet om man träffar andra människor. Så det blev ingen lunchmatlåda av den men vi får äta upp den hemma på kvällen istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.