BRÖD

Räksmörgås av kesobröd

kesobröd räkmacka

Räksmörgås av kesobröd

Köpte räkor häromdagen till fisksoppan jag gjorde och av räkorna som blev över gjorde jag en riktig god och lyxig räksmörgås. Vanligtvis brukar jag använda tekaka eller polarbröd men denna gång blev det en räksmörgås á la Lchf på kesobrödet jag bakade.

Rostade brödet i brödrosten och toppade med majonäs, ägg, gurka, ärtskott, rödlök, tomat och räkor, finns det något godare än en lyxig räksmörgås – tveksamt!

Recept på Kesobröd hittar ni här…

kesobröd räkmacka

2 kommentarer

 • farmor

  Vilken läcker macka. Precis en sådan smällde Therese och jag i oss, när hon hälsade på i lördags. Inhandlad i fiskboden. Mumsigt. Dina vackra bilder är så levande och frestande så ”snålsaften” rinner.

  • Hemma hos Andrea

   Visst är det gott och jag tror faktiskt att jag ätit en sådan från fiskboden med pappa, mums.

   Vad kul att du tycker bilderna är fina 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.