pizza av tortillabröd
Pizza & matpaj

Pizza Tortilla

pizza

Pizza Tortilla

Testade att göra pizza häromdagen på Santa Marias nyhet Pizza Tortilla bröd och resultatet var klart godkänt. På pizzan hade vi mild tacosås istället för tomatsås, riven ost, skivad skinka och gul lök. Pizzorna gräddades mitt i ugnen i ca fem minuter och blev riktigt knapriga och goda…

pizza

4 kommentarer

  • farmor

    Har också tittat på Tortilla-pizza-kitet i affären efter att du hade tipsat för någon vecka sen. Men nu ska jag absolut pröva. Eric äter numera enbart LCHF-stuk pga sin diabetes. Han får ha annat mens jag fixar en snabbis till mig själv. Jag giller verkligen pizza men tror jag byter ut skinkan med räkor och musslor. Mums. Tack för tipset.

  • Hemma hos Andrea

    Det låter gott! Det gick ju nästan snabbare att göra en sån här pizza än att värma på en färdigköpt fryst, perfekt! Gillar man tunna knapriga pizzor var dem här bottnarna kanon.

  • johanna

    Jag gjorde denna tortillapizza idag fast med vanligt tortillabröd, toppat med kalkon, tacosås, mozzarella och ruccola. MUMS! Undra hur det skulle bli om man gjorde med tacoköttfärs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.