Okategoriserade

Fruktsallad i Melonskål

bär

Fruktsallad i Melonskål

På sommaren är utbudet av både frukt och bär så mycket större än under resten av året och min sommarfavorit är melon! Melon av alla dess sorter, vattenmelon, honungsmelon, galia, cantaloupe, kan äta melon varje dag. Melon passar både i mat, sallader, i drinkar och i desserter och självklart i fruktsallad, vad är en fruktsallad utan melon…

För att göra fruktsalladen lite roligare och festligare kan man gröpa ur en liten melon, skiva melonbitarna i mindre bitar och blanda med andra frukter och bär och servera fruktsalladen i melonskalet. Man kan toppa fruktsalladen med lite vaniljglass, kesella eller riven vit choklad. En dessert behöver faktiskt inte vara mer avancerad än så här och fruktsallad är uppskattat av både stora och små…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.