PLOCKMAT/MINGELMAT

Tomat & Mozzarella

buffe

Tomat & Mozzarella

Det sista momentet till buffén blev en tomat och mozzarellasallad. Tanken var egentligen att jag skulle göra en helt annan sallad med bla tärnad mozzarella, honungsmelon, ruccola och solroskärnor men tiden sprang förbi och jag hade en del annat som skulle fixas innan gästerna kom så jag kände att jag inte riktigt hade tid att göra den salladen så det fick bli skivad mozzarella med hela körsbärstomater och basilika istället, över ringlade jag lite balsamico…

 Här finns fler goda bufférätter…

buffe

Tomat & Mozzarella – buffe för 30 personer

10 mozzarella á 125 g

3 askar körsbärstomater

1 kruka basilika

Balsamico

 

Gör så här

Skiva mozzarellan i tunna skivor och lägg på ett fat.

Skölj tomaterna (dela dem gärna om du har tid eller använd vanliga tomater och skiva dem tunt)

Fördela tomaterna över mozzarellan.

Peppra med nymalen svartpeppar.

Toppa med basilika och balsamico.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.