Pizza & matpaj

Snabb Pizza

snabb pizza

Snabb Pizza

Snabb pizza, varm macka, pan pizza, kalla det vad man vill men barnen älskar denna ljumna polarmacka med smält ost och kött & grillkrydda. Man brer lite smör på ett polarbröd, lägger på några skivor ost och stoppar in mackan i micron och låter osten precis smälta lite och sen tar man ut den och har på lite kött & grillkrydda. Man kan även ha på några skivor skinka eller salami…

snabb pizza

2 kommentarer

  • Malin

    Verkligen jättegott o göra varm smörgås. Vi brukar ha ketchup, tunt skivad purjolök, skinka, ost och när den är micrad ta lite chilipulver över. Mums! Tack för din inspirerande sida 🙂 Ha en fin helg!

    • Hemma hos Andrea

      Det lät gott, ska jag testa nästa gång, älskar purjolök 🙂 Vad kul att du gillar sidan, trevlig helg till dig med, kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.