Okategoriserade

Kvarg & Funlight

kvarg

Kvarg & Funlight

En ny favorit i frukostväg är kvarg 1%, det är gott och det mättar. Blandade kvarg med en skvätt Funlight wild berries, blir väldigt god smak. Denna lyxfrukost innehåller några skivor bananer, färsk mango och färska hallon, pistagenötter, hasselnötter och ca 3 msk kvarg blandat med Funlight…

kvarg

 

 

4 kommentarer

  • farmor

    Jag giller verkligen din kreativa förmåga. Tänk att komma på att smaksätta den magra kvarg, som i sig är ”dötråkig”, med Fun Light och få en nästintill kalorifri produkt. Jag får verkligen många bra tips genom att följa din blogg. Happy me.

    • Hemma hos Andrea

      Vad kul farmor! Det blir faktiskt väldigt gott, nästan för gott 😉 Funkar även som nyttig dessert istället för glass…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.