Sockerfritt

Nötter – Medelhavs Mix

nötter Nötter – Medelhavs Mix

Det är perfekt att ha en påse nötter i väskan att ta till när suget smyger sig på och dessa torrostade och saltade nötter från dafco är jättegoda. En blandning av mandel, jordnötter, chasew, hassel och pistagekärnor… 
nötter

 

 

2 kommentarer

  • farmor

    Nötter är bra. Me like. Läste en intressant forskningsrapport, som visar att t ex 2 paranötter om dagen räcker för att få en markant ökning av både selen – ett mineral som många äter för lite av – och den kroppsegna antioxidanten glutationperoxidas – vad det nu är – ska ske i kroppen. Valnötter är speciella med sitt höga innehåll av omega 3, medan pekannötter faktisk vinner antioxidantligan. Så det verkar klokt att äta en blandad ”kompott”.

    • Hemma hos Andrea

      Nötter är verkligen både gott och nyttigt, tack för intressant information – mer paranötter får det bli…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.