SMÅKAKOR

Marshmallows på Pinne

marshmallows

Marshmallows på Pinne

Perfekt snacks att göra till barnkalaset, marshmallows på pinne, doppade i mjölkchoklad och färgglatt strössel. Det enda man behöver är marshmallows, mjölkchoklad, grädde, strössel och grillspett. Så enkelt och väldigt uppskattat av alla små kalasglada…

Maränger är också väldigt enkelt att göra och när man ändå håller på med smält choklad kan man göra spökmaränger, det är en hit! Varför inte fortsätta på det enkla spåret och bjuda på en härlig glassbuffé med extra allt…

marshmallows

Marshmallows på Pinne

1 påse Marshmallows

Marabou Mjölkchoklad

Vispgrädde

Strössel

Grillspett

Höga glas med strösocker att ställa pinnarna i

 

Gör så här

Smält chokladen över vattenbad.

Blanda i lite grädde för att få chokladen lite lösare.

Häll upp strössel i små skålar.

Fyll ett högt glas med strösocker.

Sätt marshmallows på grillspett och doppa i choklad och sen i strössel. Om grillspettet är spetsigt, tänk på att inte sätta den spetsiga delen i marshmallowen, det är då lätt att någon gör sig illa i munnen.

Ställ pinnarna i glaset med strösocker.

Låt chokladen stelna.

marshmallows

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.