FISK OCH SKALDJUR

Sushi

sushi

Sushi

Första gången jag smakade sushi tyckte jag sådär men för varje gång blev det lite godare och idag älskar jag det. Jag kan bli så sugen på sushi och jag äter det ofta till lunch. Min favorit är lax men även räka, avocado och rullar är gott. Vilken är din favorit?

Idag är det Alla Hjärtans Dag och ikväll blir det lite mysmiddag med bruschetta till förrätt, skaldjursgryta och hembakat grossini till varmrätt och vit chokladmousse till dessert.

sushi

2 kommentarer

  • farmor

    Jag är också fullständigt ”torsk” på sushi. En favorit är makirulle med gröna alger. Jag kan äta gröna alger till allt japansk/thaimat. I fiskboden här i hamnen har dom gröna alger i lösvikt. Köper alltid en extra burk till min sushi; som t ex i går när jag handlade med mig hem 6 bitar till lunch efter en härlig lång cykeltur i det vackre vårväderet.

    • Hemma hos Andrea

      Gott det låter! Har ni vår nu? Vad härligt, vad har vi, nja höst kanske man kan kalla det 😉 Märkligt väder. Trevlig helg, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.