Pastasås med räkor-saffran-tomat & spenat
Pastasås med räkor-saffran-tomat & spenat
Cremefraiche finns med massa olika smaksättningar och Gourmet Cremefraiche med smak av saffran och tomat är riktigt god till fisk och skaldjur. Slängde ihop världens snabbaste lunch, babyspenat, körsbärstomater, räkor och cremefraiche och till det gjorde jag zucchinitagliatelle.
Gott, gott, snabbt och enkelt!
Pastasås med räkor-saffran-tomat & spenat – 2 portioner
1 påse babyspenat (á 65 g)
10 coctailtomater, halverade
1 burk cremefraiche saffran och tomat
1 burk handskalade räkor
salt
svartpeppar
Gör så här
Smält smör i en stekpanna.
Skölj spenaten och lägg ner den i pannan.
Släng även ner tomaterna.
Salta och peppra.
Häll på cremefraichen och låt puttra ngn minut.
Ta pannan från plattan och blanda ner räkorna.
Servera med pasta eller zucchinitagliatelle.