FISK OCH SKALDJUR

Pastasås med räkor-saffran-tomat & spenat

räkpasta

Pastasås med räkor-saffran-tomat & spenat

Cremefraiche finns med massa olika smaksättningar och Gourmet Cremefraiche med smak av saffran och tomat är riktigt god till fisk och skaldjur. Slängde ihop världens snabbaste lunch, babyspenat, körsbärstomater, räkor och cremefraiche och till det gjorde jag zucchinitagliatelle.

Gott, gott, snabbt och enkelt!

cremefraiche
Pastasås med räkor-saffran-tomat & spenat – 2 portioner

1 påse babyspenat (á 65 g)

10 coctailtomater, halverade

1 burk cremefraiche saffran och tomat

1 burk handskalade räkor

salt

svartpeppar

 

Gör så här

Smält smör i en stekpanna.

Skölj spenaten och lägg ner den i pannan.

Släng även ner tomaterna.

Salta och peppra.

Häll på cremefraichen och låt puttra ngn minut.

Ta pannan från plattan och blanda ner räkorna.

Servera med pasta eller zucchinitagliatelle.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.