Köttfärs

Köttfärsfylld Paprika

paprika

Köttfärsfylld Paprika

Blev det köttfärsås över från gårdagens middag, gör köttfärsfyllda paprikor. Dela paprikorna i två halvor och lägg dem med snittytan neråt på en plåt med bakplåtspapper, pensla med olivolja och tillaga i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Blanda gårdagens köttfärsås med det du har hemma, tex purjolök, majs, coctailtomater och oliver. Ta ut paprikorna ur ugnen och fyll med köttfärsblandningen, toppa med fetaost och gratinera i ugnen i ca 10 minuter. Ett enkelt sätt att använda resterna på och dessutom blir det en helt ny rätt.

paprika

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.