Kött

Påskris & Pulled Pork

påskris

Påskris & Pulled Pork

Det är mycket med superhjältar just nu och är det inte Spindelmannen eller Ninjago så är det Hulken som stormar omkring här hemma. Nu på morgonen har vi påskpyntat lite med björkris och fjädrar och Hulken bjöd på Påskdans. Härligt med fantasi!

Nu när våren äntligen är här så har vi tagit en tur till lekparken efter dagis och här om dagen stod vi några mammor och pratade mat och verkligen alla pratar om Pulled Pork. Jag har länge tänkt göra det men inte kommit mig för men nu står den i ugnen och gottar sig, spännande! Finns massvis med olika sätt att tillaga Pulled Pork och jag har gjort en variant med Barbequesås och recept kommer självklart när vi provsmakat. Pulled Pork kan även serveras på flera olika sätt och jag tror att det lutar åt Taco varianten med tortillabröd, gräddfil, guacamole och grönsaker.

pulled pork

4 kommentarer

 • farmor

  Nu finns ”pulled pork” också på nötkött. Har prövat båda, men grisen var helt klart bäst. En gång åt pappa, Timothy och jag nassen med rödkål, gelé, sås och potatis. Andra barnfamiljen som var här njöt den med mjuka tortilla bröd och alla tillbehör, som man brukar ha till tacos. Det blev inget kvar och alla tyckte det var toppen.

 • Hemma hos Andrea

  Nassen!! Hahahaha! Kom precis hem och porken har stått i ugnen i flera timmar, lite bränd på ytan men smakar så gott. Längtar tills Marcus kommer hem så vi få smaka, var länge sen jag såg fram emot en måltid så här mycket, hihi!

  • farmor

   Åh! Herregud! Har du gjort ”grisen” själv. Jag köpte den som redan är förstekt från Tulip och som blir färdig på 20-30 min. Jag är ”impad”. – Fick vatten på min kvarn när TV hade ett reportage om oss svenskar och vårt lösgodis-missbruk – 17 kg godis per person per år. Hjälp!! Samtidigt upplyste dom oss om, att det fanns färg från löss och slakteriavfall – gelatin = tarmar och trynar i godiset. Smaklig spis. Har gjort RIKTIGT godis. Dina dadelbollar. Mums. Dom är tyvärr redan borta. Kram – kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.