Gröt och yoghurt

Underbara morgon

yoghurt studsmatta

Underbara morgon

Termometern på baksidan visar på 32 grader, två familjemedlemmar ligger fortfarande och sover, en hoppar studsmatta och jag dricker kaffe och äter turkisk yoghurt med färska jordgubbar, blåbär och hackade hasselnötter, underbar start på dagen. Tänk om alla dagar kunde vara så här.

Går ni i funderingar att köpa studsmatta – KÖP! Barnen har haft så mycket glädje av den, så fort dem får möjlighet är dem ute och studsar. Vi köpte vår på Toys r Us, mellanstorleken tor jag det är då kan dem hoppa flera stycken samtidigt men utan skyddsnätet skulle dem aldrig få hoppa.

Önskar dig en fantastisk dag.

termometer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.