Gröt och yoghurt

Fruktsallad och kvarg

fruktsallad och kvarg

Fruktsallad av melon, mango och kiwikulor, björnbär och mullbär samt en skål med naturell kvarg toppad med granola. Behöver nästan inte säga mer än att detta är väldigt gott. Vi äter mycket frukt och grönsaker hemma och barnen älskar det vilket jag är väldigt glad över. Det är nästan så att dem uppskattar ett fruktfat till fredagsmyset mer än en skål med chips och det är ju toppen. Brukar variera inköpen av frukt så barnen får testa olika varianter och för att dem inte ska tröttna. Sen är ett tips att skiva frukten på olika vis. Ta ett äpple tex, ibland får dem klyftor, ibland ringar och ibland ett helt äpple. Även till pannkakor är det gott med fruktsallad och då ska frukten gärna vara skuren i små små bitar så man kan fylla pannkakan ordentligt och rulla ihop den. Frukt är också väldigt gott i sallader, vi älskar frukt helt enkelt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.