KYCKLING

Kyckling med mango & chévre

kyckling mango chévre

Kyckling med mango och chévre

Det är så fräscht och gott att blanda ner frukt i sallad tycker jag. Slängde ihop en snabb och smakrik lunch, stekt kycklingfilé med blandsallad, färsk mango, jordgubbar, chévre, rostade pinjenötter och lite balsamico. Nu ska vi trotsa stormen och bege oss till lekparken en sväng. Har bryggt en kanna kaffe och hällt över i termos, kan behövas för att värma sig där ute i blåsten. Önskar dig en trevlig lördag.

kyckling mango chévre

2 kommentarer

  • farmor

    Önskar jag var lika ”modig” som du. Jag tvekar fortfarande att ge mig ut i ”kulingen”. Ser från min balkong dom vita gässen på havet. Men tanken på hur gott det känns efteråt kanske ändå lockar så småningom. Fortsatt trevlig helg på hela familjen.

    • Hemma hos Andrea

      Det var inte så farligt ute, var faktiskt varma vindar så det blev en mysig parkstund. Trevlig helg till dig med, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.