Smoothies

Smoothie med kokosolja & chiafrön

smoothie

Smoothie med kokosolja & chiafrön

Vi gör ofta smoothie och barnen tycker det är både gott och roligt att hjälpa till att blanda alla ingredienser i mixern. Idag gjorde vi en smoothie med naturell yoghurt, mjölk, jordgubbar, hallon, björnbär, körsbär, kokosolja och chiafrön. Smält kokosoljan i micron innan du blandar ner det i smoothien annars blir det lätt klumpar.

Vi använder muggarna från Rice varje dag och barnen älskar dem. Allt blir lite roligare med färg och mönster så ett litet tips om barnen äter dåligt är att investera i färgglada muggar, skedar och tallrikar. Rice har hur mycket fint som helst och är otroligt tåligt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.