Sallad & grönsaker

Vattenmelonsallad

vattenmelonsallad

Vattenmelonsallad

På sommaren blir det mycket sallader som tillbehör hemma hos oss och jag tycker att det är så gott med frukt i sallader. Melon av alla dess slag är gott och här en fräsch sallad med tärnad vattenmelon, minimozzarella, ärtskott, rostade solrosfrön, blandsallad och balsamico. Ärtskott är både gott och dekorativt och även frön, nötter och torkad frukt gör sig bra i en sallad. Denna sallad är god till både kött, kyckling och fisk och vill man ha den mer matig kan man tillsätta linser, bönor eller kanske potatis. Det är egentligen bara blanda i det man tycker om och det är det som är det fantastiska med sallader.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.