Sallad & grönsaker

Melonsallad med mozzarella

melonsallad

Melonsallad med mozzarella

En annan sallad jag gjorde under midsommarhelgen var denna melonsallad som innehåller massa gott så som honungsmelon, gurka, morötter, ärtskott, tomater, mozzarella, blandsallad och pumpakärnor. Måste säga att ärtskott höjer smaken på alla sallader, älskar det! Morötterna hyvlar jag med en osthyvel eller potatisskalare för att få tunna spröda skivor och gurkan skalar jag och gröper ur för den blir mer krispig då.

 

Melonsallad

Honungsmelon

Gurka

Körsbärstomater

Morötter

Blandsallad

Mozzarella

Pumpakärnor

Ärtskott

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.