KYCKLING

Minimackor med kyckling & mozzarella

minimackor med kyckling och mozzarella

Minimackor med kyckling & mozzarella

Det här skulle jag kunna äta varje dag, minimackor med grillad kyckling och mozzarella! Funkar som plockmat, som förrätt eller som varmrätt tillsammans med en god sallad eller andra tillbehör. Kycklingfilén marinerar vi i Allround grillolja och grillar filéerna hela (går lika bra i stekpanna). Skiva baguetten och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Skiva kycklingen i tunna skivor och lägg ovanpå brödskivorna. Toppa med en skiva mozzarella och skjutsa in i ugnen på 200 grader i några minuter tills osten smält något. Ta ut plåten ur ugnen och toppa mackorna med skivade körsbärstomater och klippt basilika. Det är även väldigt gott att ringla över lite balsamico.


minimackor med kyckling och mozzarella

2 kommentarer

  • farmor

    Dina uppläggningar är bara så…………………….. inbjudande. Både design och färg m.m. går hand i hand och smakerna på dina ingredienser i alla goda recept gifter sig så väl med varann. Är inte en framtid som kost- och matkreatör något som hägrar. Farmor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.