Resa, utflykter & restaurang

Japanese Bento Box

Japanese bento box Aloha grill puerto banusgambas pil pil

En av våra favoritrestauranger här nere i Puerto Banús är Aloha Grill, maten är fantastisk och det är en väldigt mysig restaurang. Deras pil pil är magiska och ett måste till förrätt. Tog en Japanese Bento Box till varmrätt sist vi var där och rätten serverades i en svart låda som innehöll en spring roll, två tempura prawns, tre california maki och chicken teriyaki. Väldigt gott.

Innan vi begav oss mot restaurangen bestämde vi oss för att inte tjata på barnen och försöka ha en trevlig middag. Drickan var slut innan middagen, dem fick lämna bordet när dem kände att dem var klara med maten, jag mutade med varsin klubba för att vinna några extra minuter och vi hade faktiskt en riktigt trevlig middag. Vi satt precis vid entrén och ett svenskt par med två barn stod och väntade på servitören för att få ett bord och jag hör då ena barnet säga ”åhh jag vill åka till lekparken” varpå mamman svarar ”sluta tjata nu, vi har inte ens satt oss ner och redan börjar tjatet. Se hur fint de barnen sitter och äter och lyssnar på sin mamma och pappa” och pekar diskret på oss. Det är visst inte bara vi som har middagstjaffset.

aloha grill puerto banus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.