Resa, utflykter & restaurang

Middag vid strandpromenaden

middag vid strandpromenadentorskrygg

Att äta en fantastisk middag tillsammans med goda vänner, njuta av ett glas vitt vin, känna sanden mellan tårna, utsikt över havet och barnen som leker på stranden, det är semester och det är helt fantastiskt! Verkar som vi alla hittat semesterlugnet och landat och de senaste kvällarna har vi ätit middag ute och det har varit väldigt mysigt. Som jag nämnde tidigare är det inte alltid jättekul att äta ute med barn och jag har full förståelse för att barnen tycker att det är trist att sitta och vänta på maten för att sen vänta på att vi ska äta, vänta på notan och vänta på att få betala, det är ju en evighet för dem. Vi har valt restauranger utefter vad vi vill äta men egentligen är det ju självklart att trixet för en trevlig kväll är att välja en restaurang där även barnen kan få ut något av middagen. Vi har hittat en ny pärla som ligger längs strandpromenaden i Puerto Banús, barnen kan leka i sanden, springa runt och jaga varandra, leta efter stenar och snäckor, komma och äta och dricka lite för att sen fortsätta leka. En jättemysig strandrestaurang med fantastiskt god mat och just detta tillfälle kommer jag leva på länge.

strandpromenaden puerto banusMiddag vid strandpromenaden Puerto Banus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.