Sallad & grönsaker

Somriga sallader med frukt

melonsalladvattenmelonsalladquinoasallad med körsbär och nektarinSomriga sallader med frukt

Sommaren närmar sig och grillsäsongen är igång. Vi grillar mycket kyckling och en ny favorit är kycklinginnanlår, blir så otroligt mört och fint. Till grillat är det gott med olika sallader och jag personligen tycker väldigt mycket om att blanda ner frukt i sallader. Ger en härlig sötma, ser trevligt och färgglatt ut och blir lite mer spännande än en enkel grönsallad. Man kan verkligen blanda ner allt möjligt gott i en sallad, som till exempel melon av olika slag, jordgubbar, mango, nektarin, päron, granatäpple, körsbär, olika ostar, frön och nötter. I länkarna nedan hittar du några exempel på mina favoritsallader med frukt i, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR och HÄR.

melonsalladpäron och fänkålssallad med granatäpplehalloumisallad