Sallad & grönsaker

Halloumi

Halloumi med tomat & löksallad och edamamebönor. Skulle kunna äta det här varje dag. Så otroligt enkelt och så himla gott.

Tomat & löksallad – små fina coctailtomater, hackad röd lök, olivolja, vit balsamvinäger, salt och svartpeppar.

Edamamebönor har vi alltid hemma i frysen. Gott som snacks, i sallader eller som tillbehör. 

Halloumi är något jag kan bli så sugen på, framför allt sommartid. Tror halloumi är en sån grej man antingen älskar eller inte gillar alls. Jag älskar konsistensen och sältan och skulle kunna äta det varje dag. Dom två senaste gångerna jag ätit ute har jag beställt halloumisallad, den ena på en grekisk restaurang och då fick jag grillade grönsaker och tzatziki till och på den andra restaurangen fick jag blandsallad, tomater och vinägrett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.